Novi Sad
11.07.2012.
05:30 > 11:28
Za nestanak 19 miliona dinara iz gradskog budžeta, do kojeg je došlo pre četiri godine, novosadska policija podnela je krivične prijave protiv Petra Vukašinovića (33) i Maksuta Ćatovića (62) iz Beograda.
  • Lala

    11.07.2012 11:00
    Ko je pokro pare? Beogradjani...
  • Sasa

    11.07.2012 08:37
    UGOVOR = MUSTRA SA PARAGRAFA!
    Kakav pravnik takav i ugovor! To samo u našoj zemlji postoji odgovornost privatnih firmi, a nikako odgovornost državnih činovnika, jer su državni činovnici za svoju nestručnost i površno poznavanje prava zaštićeni kao beli medvedi, a još ako su politički podobni, onda vrlo lako postaju i ministri za propise.
  • Anonimus

    11.07.2012 08:32
    Tijana Pavlov......?
    Ako je ispred Grada štetan ugovor potpisala Tijana Pavlov, tadašnja načelnica Gradske uprave za kulturu a sada članica Gradskog veća za propise, onda nije jasno kako to da i protiv nje nije podneta krivična prijava...? Opet je preovladala politička moć. Kako je moglo da se desi da se na osnovu nečijeg usmenog obećanja (što je formalno uneto u ugovor) da će se održati koncert u NS isplati celokupan iznos (19 miliona) bez ikakvog sredstva obezbedjenja? Minimum koji je morao biti uslov za zaključenje ugovora jeste barem pisana prepiska izmedju organizatora koncerta i Bečke opere da je zainteresovana da u odredjeno vreme održi koncert u Novom Sadu. Pa valjda je ugovorom trebalo zaštititi Grad od eventualnih rizika realizacije? Zašto je isplaćen celokupan iznos unapred? Šta je načelnica Gradske uprave za kulturu preduzela protiv organizatora? Cela ova priča debelo smrdi, a pogotovo šta je ista ta osoba koja je potpisala rizičan ugovor u ime Grada sada unapredjena u članicu Gradskog veća za propise Grada Novog Sada. Politika ispred struke, politika iznad pravosudja. Valjda će se novi tužioci pozabaviti ovim slučajem ponovo, bez uticaja političara!
  • Ирон

    10.07.2012 23:11
    ..али бивша градоначелница Г-ђа Гојковић је колико ми се чини сада део "победничког тима" Бориса Тадића и ДС...дакле Г-дин Павличић и Г-ђица Гојковић су сада део исте приче..вероватно су увек и били чак и онда када су ови новци грађана Новог Сада и нестали...
  • hm

    10.07.2012 18:50
    "ne moze se dokazati hijerahija kriminalne grupe". Veoma interesantno preuranjeno zakljucivanje. Ko garantuje da bivsa gradonacelnica nije deo ove price, a troje je vec grupa.
  • Kiklop

    10.07.2012 18:43
    Cool, forza Srbija
    Ovo nije baš za ovaj tekst, ali nije ni daleko. Polufinale za MENADŽERA godine, Simić VS Đilas

    http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=07&dd=10&nav_id=625436

    http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Tihomi-Simic-najbolji-menadzer-jugoistocne-i-srednje-Evrope.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna